Gå till innehåll
Rid & Körsällskapet Sporren
Rid & Körsällskapet Sporren

Sporrens ungdomssektion

Om SUS

SUS är en förkortning för sporrens ungdomssektion och är en barn- och ungdomsverksamhet som innefattar alla klubbens medlemmar mellan 0-26 år. SUS är ett sätt för barn och ungdomar att träffas tillsammans och göra skillnad i klubben.

Vad gör SUS?

Förutom att fika i mängder anordnar ungdomssektionen aktiviteter såsom Halloweenkväll, pay & jump, pay & cross, pay & ride mm. Framför allt finns SUS för att representera alla barn och ungdomar i klubben så att era röster och åsikter blir hörda. Därför är det superviktigt att vi har en ungdomssektion & att många vill delta.

Vilka är med i SUS?

Alla klubbmedlemmar under 26 år är välkomna att delta. Det spelar ingen roll om du rider här varje dag eller besöker en gång i månaden, är du medlem så är du välkommen att vara med i SUS! Vi vill ha en stor blandning av medlemmar för att kunna skapa en så bra gemenskap som möjligt och för att alla barn och ungdomar ska vara representerade på klubben. Ungdomsstyrelsen väljs in varje år vid ungdomssektionens årsmöte och röstas då in av de barn och ungdomar som är närvarande. Årsmötet brukar ligga i februari. Alla personer som sitter i styrelsen väljs in på ett år eller ett halvår.

När är det SUS-möten?

SUS-möten hålls ungefär en gång i månaden. Tid och datum för nästa möte hittar du här nedan!

Vad gör man på SUS-möten?

Under våra träffar planerar vi och pratar om vilka aktiviteter vi ska anordna! Vad tycker du är bra och vad tycker du kan förbättras? Kom med egna idéer! Vi vill veta vad just du tycker om att göra! Om du vill att SUS ska ta upp någonting på något utav sina möten, till exempel om du har en idé för en aktivitet så kom till SUS med din förfrågan. Ungdomarnas egna styrelse är också en direktlänk till ”den stora” styrelsen, där SUS har en representant som sitter med på styrelsemöten.

Hur är det att vara med i SUS?

Att vara med i SUS är superkul! Man lär känna folk i olika åldrar och det ska absolut inte kännas som något svårt och jobbigt. Självklart måste man ta ansvar, men man får inte glömma bort att ha roligt! SUS finns för att vi barn och ungdomar ska kunna göra roliga saker för varandra & göra det tillsammans. Målet är att skapa en härlig gemenskap.

Kontakta oss

SUS är svårt att förklara, så vi förstår om du har massor av frågor. Tveka inte att skriva en kommentar eller skicka ett DM till oss på Instagram. Vi svarar er så fort som möjligt! Annars, kom jättegärna till ett av våra möten och ställ frågor – vi svarar gärna! Det går även bra att maila till info@roksporren.se med era frågor.

Välkomna!

 

SUS